Jeden velký párek může v dehtu představovat dvacet vykouřených cigaret
Tomáš Pfeiffer v pořadu Dobré dopoledne Českého rozhlasu Vysočina 19. 6. 2020
Grilování se za poslední roky stalo módou doslova pro každého z nás. Málo kdo chce ale slyšet, že takto upravené pokrmy nejsou zcela zdravé.
Tomáš Pfeiffer, představitel biotroniky, zdravého životního stylu a alternativní medicíny byl hostem Hely Dvořákové v Dobrém dopoledni.
„Problémem při grilování je dehet, který vzniká. Máme-li už upravenou uzeninu z výroby, může ho být ještě více. A pak jeden velký grilovaný párek představuje stejné riziko jako dvacet vykouřených cigaret,“ řekl.
„Grilování je jedna z nejhorších variant, jak se stravovat z hlediska onkologického.“
Tento web (stejně jako většina ostatních webů)
používá soubory cookies pro zajištění funkčnosti.
Jedná se hlavně o videa
a anonymní statistiku návštěvnosti. Děkujeme.